Alternativní dodavatel energií mění majitele. České Energetické Centrum přebírají Švýcaři

18.02.2013 14:20
Firma Energy Supplier No. 1 se rozhodla prodat České Energetické Centrum. To na českém trhu dodává elektřinu a plyn více než 1 30 tisícům lidí. Firmu nově převezme švýcarská společnost Cromicron. Energy Supplier No. 1 se chce nyní soustředit na trh ve východní Evropě. Alternativní dodavatelé energií - České Energetické Centrum, České Energetické Centrum Jih a slovenské Energetické Centrum - budou mít brzy nového majitele.

Firma Energy Supplier No. 1 se je rozhodla prodat. Novým vlastníkem se stane švýcarská společnost Cromicron, která tím vstupuje na český a slovenský trh. Ačkoliv se zřejmě změní název společnosti, služby budou i pod novým vlastníkem zachovány. České Energetické Centrum působí v Česku přes dva a půl roku a obsluhuje více než 130 tisíc zákazníků, dohromady se slovenským Energetickým Centrem se pak jedná o 260 000 lidí. Cílem společnosti Cromicron je zařadit se mezi nejsilnější alternativní dodavatele energií. „Jsme přesvědčeni, že nejvhodnější dlouhodobou strategií je poskytování kvalitní zákaznické péče, zákazníkům naslouchat a nabízet jim takové produkty a služby, které jim budou přinášet skutečnou hodnotu,“ uvedl předseda představenstva společnosti Cromicron Lubomír Dugovič.

Zdroj: https://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi/c1-59341620-alternativni-dodavatel-energie-ceske-energeticke-centrum-novy-majitel-cromicron




Agentura PPC MAX - SEO optimalizace a PPC reklama / Bydlení zdarma. / Služby Na klíč - katalog firem / Internetová reklama a PR články / Levný virtuální operátor - tarify (volání, SMS, internet)