Alternativní dodavatelé stále táhnou. Skupině Bohemia Energy vzrostly tržby o třetinu

19.02.2013 09:17
Největší alternativní dodavatel elektřiny a plynu v Česku Bohemia Energy loni utržil přes 9 miliard korun. Daří se i jeho konkurentovi Centropol Energy. Trh ale začíná být nasycený, a odborníci tak očekávají jeho postupnou konsolidaci.

České domácnosti i loni ve velkém přecházely k levnějším alternativním dodavatelům energií. A ti na tom profitují. Té největší skupině na českém trhu – Bohemia Energy – se v loňském roce dařilo, když dokázala ve zmíněném období navýšit tržby meziročně o 37 % na 9,2 miliardy korun.

Vyplývá to z hospodářských výsledků společnosti, které má server IHNED.cz exkluzivně k dispozici. I loni k firmě přicházeli noví zákazníci, kterých už skupina má přes 460 tisíc. "Předpokládáme, že v letošním roce překročíme hranici půl milionu zákazníků,“ říká jednatel Bohemia Energy Jiří Písařík.

Zdroj: https://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-59340860-alternativni-dodavatele-stale-tahnou-skupine-bohemia-energy-vzrostly-trzby-o-tretinu




Agentura PPC MAX - SEO optimalizace a PPC reklama / Bydlení zdarma. / Služby Na klíč - katalog firem / Internetová reklama a PR články / Levný virtuální operátor - tarify (volání, SMS, internet)