Boj dodavatelů plynu o zákazníka přitvrdil. RWE od května zlevní o víc než 10 procent

02.04.2013 09:04
Firma RWE reaguje na to, že Češi v poslední době při hledání nejlevnější ceny stále častěji mění dodavatele energií. Od května sníží cenu o více než 10 %, lidé tak mohou ušetřit tisíce.

Společnost RWE od května sníží ceny plynu pro domácnosti o více než deset procent.

Rodinný dům se spotřebou 25 MWh tak zaplatí ročně až o 5500 korun méně, byt se spotřebou 12 MWh ušetří zhruba 2600 Kč, řekl deníku Právo člen představenstva RWE Tomáš Varcop. "Nyní se budeme více věnovat ceně. Od května klesnou ceny zemního plynu pro koncové zákazníky o více než deset procent. Je to největší sleva za mnoho let," řekl Varcop.

RWE tak reaguje na to, že Češi v poslední době při hledání nejlevnější ceny stále častěji mění dodavatele energií. "Kromě toho nabízíme speciální prémii ve výši až tři tisíce korun podle výše odběru těm našim zákazníkům, kteří platí spolehlivě a včas, protože chceme ocenit dlouhodobý vztah," dodal Varcop.

Zdroj: https://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-59613680-boj-dodavatelu-plynu-o-zakaznika-pritvrdil-rwe-od-kvetna-zlevni-o-vic-nez-10-procent




Agentura PPC MAX - SEO optimalizace a PPC reklama / Bydlení zdarma. / Služby Na klíč - katalog firem / Internetová reklama a PR články / Levný virtuální operátor - tarify (volání, SMS, internet)