ČEZ zlevňuje elektřinu až o pětinu

17.09.2013 15:05

Energetická společnost ČEZ ohlásila zlevnění silové elektřiny pro koncové zákazníky. Domácnosti tak mohou podle výše spotřeby ročně ušetřit až několik tisíc korun.
Lidé, kteří se rozhodnou zafixovat si cenu silové elektřiny až do konce roku 2015, mohou ode dneška uzavřít smlouvu na produkt ČEZ FIX, který nabízí o dvacet procent nižší cenu elektřiny oproti současným cenám nejvyužívanějšího produktu Comfort. Ostatním od ledna zlevní elektřina v rámci produktu Comfort o 15 procent, podobné zlevnění nabídne ČEZ i u dalších produktů.

ČEZ obvykle ceny pro následující rok oznamuje až v prosinci, nyní tak učinil se značným předstihem. „Obě zlevnění oznamujeme již dnes, abychom zákazníkům umožnili volbu mezi jistotou a flexibilitou,“ řekl šéf ČEZ Daniel Beneš.
U programu ČEZ FIX zůstane stálá měsíční platba, která je nezávislá na spotřebě, až do roku 2015 ve výši 60,50 Kč měsíčně. U programu Comfort se platba zvýší o 12 korun měsíčně na 72,60 Kč.

Zdroj: https://www.novinky.cz/ekonomika/313523-cez-zlevnuje-elektrinu-az-o-petinu.html




Agentura PPC MAX - SEO optimalizace a PPC reklama / Bydlení zdarma. / Služby Na klíč - katalog firem / Internetová reklama a PR články / Levný virtuální operátor - tarify (volání, SMS, internet)