Informační schůzka k e-aukci přilákala do sálu desítky lidí

07.06.2013 13:32

Žďár nad Sázavou - „Beru to tak, že to fungovat bude. Proto do elektronické aukce půjdu. Člověk se teď k ničemu nezavazuje. Konečné rozhodnutí, zda chci změnit dodavatele, nebo ne, učiním až po skončení samotné dražby," míní Robert Šimek ze Žďáru nad Sázavou.
Ve středu odpoledne se v zasedacím sále žďárského městského úřadu zúčastnil informační schůzky zástupců firmy B4F. Stejně jako zhruba osmdesátka dalších osob. „Samozřejmě budu posuzovat své stávající ceny energií s těmi vysoutěženými," dodal Šimek.
Pořadatelská firma chce obyvatelům okresního města a okolních obcí zprostředkovat internetovou aukci na dodavatele zemního plynu a elektrické energie. Aktivitu cílenou na snížení cen energií zastřešila žďárská radnice, aby měli lidé pocit, že to není něco nedůvěryhodného.

V průběhu setkání odpovídal na dotazy Miroslav Šesták z B4F, padaly otázky, jak firma vybírá dodavatele energií, které pozvou do e-aukce, či jak zajistí jejich serióznost. Zajímalo je, na jak dlouho se smlouva uzavírá a co se stane po uplynutí ujednané doby, kdo přebere závazky za přípojky, kdo vyřídí veškeré výpovědi, odhlášení a přihlášení k novému dodavateli či jak vyřešit dodatky ve smlouvách a případné sankce. Jeden z debatujících chtěl znát rovněž modelový příklad plátce.

Zdroj: https://zdarsky.denik.cz/zpravy_region/informacni-schuzka-k-e-aukci-prilakala-do-salu-desitky-lidi-20130607.html




Agentura PPC MAX - SEO optimalizace a PPC reklama / Bydlení zdarma. / Služby Na klíč - katalog firem / Internetová reklama a PR články / Levný virtuální operátor - tarify (volání, SMS, internet)