Kolik zaplatíte za plyn? Levnější dodavatelé podle regionů

19.09.2013 09:21

Podívejte se na modelové srovnání ročních nákladů rodinného domu, který plynem vytápí, ohřívá vodu i vaří, a bytu, který plyn využívá k ohřevu vody a vaření. Spotřeba těchto modelových domácností je 30 MWh, respektive 12 MWh. Cena u dominantních dodavatelů vyjadřuje celkové roční náklady včetně DPH. U ostatních dodavatelů je uvedena roční maximální úspora oproti dominantnímu dodavateli.

Data vycházející z cen platných od 1. října 2013 poskytl server srovnejenergie.cz. Zařazeni jsou jen prověření dodavatelé - takoví, kteří měli k danému datu serverem ověřených více než 3000 odběrných míst a které může srovnejenergie.cz lidem doporučit (nepatří sem tedy obvykle například společnosti, které po získání určitého počtu klientů skokově zdražily, nebo opravdu malí dodavatelé, kteří sice mohou být levnější než uvedení nejlevnější dodavatelé, ale nemají k danému datu tři tisíce ověřených odběrných míst).

Zdroj: https://aktualne.centrum.cz/finance/grafika/2013/09/13/cena-zemniho-plynu-porovnani-levnejsi-plyn/




Agentura PPC MAX - SEO optimalizace a PPC reklama / Bydlení zdarma. / Služby Na klíč - katalog firem / Internetová reklama a PR články / Levný virtuální operátor - tarify (volání, SMS, internet)