Pražská plynárenská se předhání s RWE. Od května zlevní plyn o 11 procent

11.04.2013 20:36
Druhý největší dodavatel plynu domácnostem v Česku Pražská plynárenská zlevní o 11 procent. Podmiňuje to podepsáním smlouvy na tři roky. Zlevnění o 10 procent nedávno oznámila RWE. Firmy tak reagují na rostoucí počet zákazníků, kteří mění dodavatele energií.

Společnost Pražská plynárenská od května zlevní plyn od 11 procent. Firma to ve středu oznámila v tiskové zprávě. Krok Pražské plynárenské přichází poté, co zlevnění od 1. května avizoval největší hráč na tuzemském trhu s plynem, společnost RWE.

Podle Pražské plynárenské může rodinný dům díky slevě ušetřit kolem 2500 korun ročně. Společnost, která je v Česku druhým největším dodavatelem před EON, zlevnění podmiňuje podepsáním smlouvy na tři roky.

Pražská plynárenská dodává zemní plyn 420 000 odběratelů.

Zdroj: https://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-59674230-prazska-plynarenska-se-predhani-s-rwe-od-kvetna-zlevni-plyn-o-11-procent




Agentura PPC MAX - SEO optimalizace a PPC reklama / Bydlení zdarma. / Služby Na klíč - katalog firem / Internetová reklama a PR články / Levný virtuální operátor - tarify (volání, SMS, internet)