První aukce energií v Praze. Šetřit chce 850 domácností

07.04.2013 21:31

Praha - Zájem občanů Prahy 6 o nákup elektřiny a zemního plynu v elektronické aukci předčil očekávání. Městská část jako první v Praze uzavřela registrace účastníků s více než 850 podepsanými smlouvami o této formě nákupu.
Ušetřit díky elektronické aukci chtělo tolik občanů, že Praha 6 dokonce musela prodloužit termín registrací o čtyři dny. „Do e-aukce se mohly hlásit opravdu všechny šestkové domácnosti, kterých je odhadem 44 tisíc. Zejména senioři mohou tímto způsobem výrazně snížit své náklady na energie a ušetřit," vysvětluje místostarosta Prahy 6 Petr Ayeboua.
Podle Ayebouy je nečeká ani podepisování složitých smluv. Výpověď stávající i podpis nové smlouvy s vítěznou firmou zajistí sama organizátorská společnost eCentre. Samotná smlouva o účasti v elektronické aukci neznamená nutně i podpis smlouvy o změně dodavatele. Pokud cena od nového dodavatele nebude nižší, nemusí zákazník novou smlouvu podepsat.

Zdroj: https://aktualne.centrum.cz/finance/bydleni/clanek.phtml?id=776166




Agentura PPC MAX - SEO optimalizace a PPC reklama / Bydlení zdarma. / Služby Na klíč - katalog firem / Internetová reklama a PR články / Levný virtuální operátor - tarify (volání, SMS, internet)