Spalovnu provází strach ze zápachu. Pro její stavbu zbyly tři lokality

26.09.2012 10:23

Projekt jihlavské spalovny dostává reálné obrysy. Výběr lokalit se už zúžil na tři. Zároveň však nespokojení obyvatelé krajského města posílají nesouhlasné reakce na úřad. Proti vzniku spalovny se vyjádřilo také sdružení ekologů Arnika. Sdružení Arnika se obrátilo také na kraj, což potvrdil i krajský radní pro životní prostředí Zdeněk Ryšavý. "Samozřejmě nám někteří lidé píší, že se jim myšlenka, že vznikne zařízení na energetické využívání odpadu v Jihlavě, nelíbí. Tak to bývá u každé stavby. Vždy se najdou tací, kteří to schvalují, a naopak. Nicméně řada lidí chápe, že je to věc do budoucna nezbytná," uvedl krajský radní pro oblast životního prostředí Zdeněk Ryšavý.

Zdroj: https://jihlava.idnes.cz/tri-lokality-pro-umisteni-spalovny-v-jihlave-fat-/jihlava-zpravy.aspx?c=A120925_1833271_jihlava-zpravy_mkk




Agentura PPC MAX - SEO optimalizace a PPC reklama / Bydlení zdarma. / Služby Na klíč - katalog firem / Internetová reklama a PR články / Levný virtuální operátor - tarify (volání, SMS, internet)