Změnou dodavatele elektřiny se dá ještě pořád zajímavě ušetřit

12.12.2012 18:17
Přes čtyři sta tisíc lidí letos změnilo dodavatele elektřiny. Rozdíly mezi tradičními společnostmi a alternativní konkurencí se sice postupně stírají, stále se ale dají objevit zajímavé nabídky. Pozor je ovšem potřeba dát na netarifní platby. Ceny elektřiny stoupnou od začátku příštího roku v průměru o 2,4 procenta. Zdražení jednotlivých společností a v různých krajích se ale liší.

Zatímco dosud bývalo poměrně jednoduché odejít od velkých klasických dodavatelů k menším alternativním a rázem ušetřit až několik tisíc korun, nyní se situace mění.  "Dnes už můžeme vidět nabídky, kdy i velcí dodavatelé mají některé produkty cenově zajímavější než alternativní společnosti," říká Jiří Gavor ze společnosti Energetické analýzy (ENA).

Zdroj: https://penize.ihned.cz/energie-elektrina/c1-58948740-zmenou-dodavatele-elektriny-se-da-jeste-porad-zajimave-usetrit




Agentura PPC MAX - SEO optimalizace a PPC reklama / Bydlení zdarma. / Služby Na klíč - katalog firem / Internetová reklama a PR články / Levný virtuální operátor - tarify (volání, SMS, internet)